2005-10-04 09:54:58• hírek • Szatmár.ro

Indul a buzera show

Torgyánból, Verebesből és Havas Henrikből is buzerakirály lehet két héten belül.

 

A címével ellentétben egyáltalán nem szexuális töltetű műsorban - melyet a népszerű rádiós, Bochkor Gábor vezet - különböző sztárvendégeknek kell szembenézniük a nem éppen kímélő bánásmóddal. Többek között Liptai Claudiát, Marjai Juditot (Tasnádi Péter egykori feleségét), Torgyán Józsefet, Havas Henriket és Verebes Istvánt kívánják kellemetlen helyzetbe hozni.

Egyébként a műsor címéül szolgáló kifejezés a biliárdot játszók számára ismerős lehet: a kifejezés azt jelenti, hogy az egyik golyó az egyik fal érintésével találja el a másikat. Ennek egyébként maga Torgyán doktor is utánanézett, és megnyugodva tapasztalta, hogy nincs szó semmiféle perverz dologról. A jelenleg sztárügyvédként dolgozó egykori kisgazda vezető elmondta: örül, hogy a politika világa után egy sokkal szórakoztatóbb és felüdítőbb környezetbe kerülhet.

Szereplésemmel a humor finomabb formáját kívánom megvalósítani - nyilatkozta a hamarosan 73 éves jogász, aki kíváncsian várta, hogy a nyelvét korábban rajta igen élesen köszörülő Havas és Verebes hogyan fogja buzerálni őt. A végeredmény két hét múlva, a TV2 műsorán látható.

A műsort egyébként Árpa Attila neve fémjelzi.

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: